vineri, 27 martie 2009

dezamagire


liceul nu e chiar asa cum m-am asteptat. e adevarat. are capitolele lui de party nebunie baute fum si diverse alte chestii nefacute pana acum. si totusi...ma deprima. toti profii au pretentii. toti profii ne compara. toti ne judeca. nu k suntem "clasa speciala, "clasa de olimpici" k noi de ce lipsim atata de la scoala si de ce nu afcem si aia si aia si cealalta. pai in mare la noi in clasa fiecare se axeaza pe cate o materie, care, ulterior devine prioritara. si totusi..toti ne compara cu h-u si cu f-ul unde sunt niste oameni fara pic de personalitate si spirit in ei, dar muncitor. tocesc nene aia la manuale, dar nici ca am auzit de vreunu capabil la vreo materie la nivel de olimpiada. sau aia care erau s-au mutat la noi in clasa. si par km aiuriti.

acum, baietii. nu stiu exact de ce, dar cred ca au reusit cumva sa se de-maturizeze. ma asteptam la contrariu dar se pare ca m-am inselat. credeam ca gandesc mai mult acum ca sunt mai mari. si intr-adevar. gandesc mult si prost. ami ales aia in care chiar aveam incredere, cum ar fi dragosh sau vanghi sau tase sau...mandu sau nush. o gramada de altii. singurii care inca nu m-au dezamagit la capitolul baieti in care ai incredere sunt iulian milorad si catalin. va iubesc mah. mersi ca existati. a reaparut el. mereu apare cand ma astept mai putin..:)) doamen cat urasc sa fiu luata prin suprindere. dan a ramas vechiul bunul dragutzul si adorabilul. si paul si matei la fel. si luca :)) sunteti...mult mai tari decat o sa fim noi vreodata. :)

fetele...fetele sunt mai tari ca niciodata. le ador le iubesc sunt..geniale. alexandra ema saby ornella consuela si amalia..care a cam disparut din peisaj dar o recuperez eu, roby teo thea ciuf nico (nu le luati in ordine) mery corina oana maya (:X:X). va iubesc bah. suntem mai multe si mai dragutze si mai unite si mai..senzationale ca niciodata. chiar nu stiu cum as rezista fara voi. fara barfele pauzele, fumurile, rasetele, plansetele, discutiile si biletelele cu voi :X:X

profii..dubiosi oameni...chiar dubiosi. ce sa zic. diriga e geniala. dna stoik e geniala...sever e genial.. si km atata. si dna daniela mamica noastra :x:x am fi morti la chimie fara ea mai ales ca in afara de cei foarte putini care merg la olimpiada nu stie niciunu materia asta la noi in clasa :)... logica e dubioasa. desenul e tare. muzica e ok. religia suge. franceza e ft tare. engleza la fel. la tic e ok. la info e genial...umm..??la sport..e... ma rog nu prea ea :)) istoria e dubioasa. geografia e geniala :X:X si in rest...nush :))

Niciun comentariu: